Die Westerse kultuur en die BaKgatla : 'n studie van die resultaat van kultuurkontak soos waargeneem by die BaKgatla ten opsigte van hulle jeuglewe, huwelik en begrafnis - De Villiers, A. J.(Abraham Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.