Elisabeth Eybers : die invloed van en/of verwantskap met John Donne, Ricarda Huch, en Emily Dickinson - Basson, Anna M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. Hollands) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.