Ondersoek na die invloed van sportmassage op ver-gooi - Van der Merwe, S. W.(Schalk Willem),1924- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.