Plaasarbeiders : 'n sosiologiese studie van 'n groep Kleurlingplaasarbeiders in die distrik Stellenbosch - Uys, Alda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.