Plaasarbeiders : 'n sosiologiese studie van 'n groep kleurling-plaasarbeiders in die distrik Tulbagh - Du Toit, J. B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.