Verslag van anthropometriese [i.e. antropometriese] ondersoek uitgevoer op Suid-Afrikaanse skooldogters van Parow - Lombard, A.(Antonette) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.