Verslag van anthropometriese [i.e. antropometriese] ondersoek van skooldogters te Port Elizabeth - Rabie, Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.