Verslag van anthropometriese [i.e. antropometriese] waarneminge uitgevoer op Suid-Afrikaanse skooldogters van Bloemfontein - Wessels, Christine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.