Verslag van antropometriese ondersoek van skoolseuns te Port Elizabeth - Retief, P. J.(Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.