Die stigting en vroee jare van die Suid-Afrikaanse sendinggenootskappe, 1799-1830 - Lazarus, Zebulon Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.