Huishoudingsbegrotings : 'n ondersoek van die inkomstes en uitgawes van 'n groep huishoudinge van Blanke arbeiders in die munisipale gebied van Oudtshoorn, K.P. - Le Roux, P. O (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.