Kultuurbeinvloeding en tradisie : 'n ondersoek na die toekoms van die tradisionele kultuur van die Kaapse Ngoeni in die lig van die huidige kennis daarvan by stedelike naturelle - Pauw, B. A.(Berthold Adolf) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.