'n Sosiologiese studie van sekere aspekte van die gemeenskap langs die Kafferkuilsrivier in die distrik Riversdal - Basson, Albertus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.