n Studie van beskikbare bronne en berekeningsmetodiek t.o.v. besoldiging van werknemers in die Unie - Marais, H. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.