n Vergelyking van die liggaamlike geskiktheid van eerste-, tweede- en derde- plus vierdejaar dames liggaamsopvoedingstudente - Kellerman, E; Strydom, M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.