Ondersoek om te bepaal wat die doeltreffendste pouse is by die aanleer van bewegings - Mare, B; Theron, H. de W.(Henry de Wet) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.