Vergelyking van die liggaamlike geskiktheid van eerstejaar-, tweedejaar- en derdejaar-mansstudent in liggaamsopvoeding - Louw, P. de V; Fleischmann, J.(Jurgen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.