Vergelyking van die liggaamlike geskiktheid van vroulike Ie en IIe jaar B. Ed. Ph. graadstudente met die van vroulike Ie en IIe jaar H.P.O.D.-studente - Zuidmeer, A. M; Botha, G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.