Die defisiente verbum in Zoeloe (en sy verhouding tot die verbale auxiliaire met eie subjekskakels) - Louw, J. A.(Jakobus Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.