Die invloed van vermoeidheid op die prestasies van emosioneel-labiele en emosioneel-stabiele persone - Bester, J. R.(Jacobus Roelof) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.