Die ontwikkeling van Kaapland se skoolstelsel, met spesiale verwysing na die aansluiting tussen die laer- en die middelbare skool, 1899-1949 - Bekker, J. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.