Die samestelling van atletiekprestasieskale vir Blanke skoolseuns van 13 tot 16 jaar - Desipres, Marius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.