Die vergelyking van die krag van die ilio-psoas by naellopers en nie-naellopers - Raubenheimer, S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.