Korrelasie berekening van 'n aantal psigomotoriek-toetse toegepas op skoolkinders van 9-11 jaar - Keet, Catherine; Mare, Marie; Vermeulen, Juliana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.