Motoriek-toetse uitgevoer aan Paul Roos Gimnasium Stellenbosch met seuns van 9 - 12 jaar ouderdom - Streicher, D. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.