n Ondersoek na die doeltreffendste distribusie van die oefentye by die aanleer van 'n motoriese vaardigheid - Thiart, B. F.(Barend Frederik),1927- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.