n Ontleding van die bevolking van sewe dorpe in Suidwes-Kaapland t.o.v. ras, geslag, ouderdom en huistaal - Louw, E. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.