n Sosiologiese studie van sekere aspekte van die lewenswyse van tuinboere langs die Riviersonderend - Swart, G. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.