Ondersoek na die mate van korrelasie tussen liggaamsgeskiktheid en prestasievermoe - Le Roux, D. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.