Ondersoek na die sport-deelname van volwasse mans tussen die ouderdomme 18 en 30 jaar, te Parys en Heilbron - Blignaut, J. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.