Die Londense Sendinggenootskap en hulle onderwys aan Nie-Blankes in Suidelike Afrika, 1799-1836 - Strauss, F. J.(Frederik Johannes),1948- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.