Die toepasbaarheid van die beskouing van Radcliffe-Brown t.o.v. Bantoe-kulture - Kies, C. W.(Carl Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.