Die toepassing van Burpee-toetse op verskillende sportgroepe, teneinde daardie beoefenaars se liggaamsgeskiktheid met mekaar te vergelyk - Jooste, M. E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.