Die 'model 100' impulsversterker : 'n elektroniese versterker vir die versterking van klein, elektriese impulse met kort stygingstyd - De Beer, J. F.(Johannes Frederik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.