n Ondersoek van Suid-Afrikaanse wyne ten opsigte van sekere troebelinge wat in hulle voorkom en die uitwerking van middels wat gebruik word om hulle kondisie te verbeter - Malan, F. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1952.