Emosionele labiliteit en spanning : soos dit tot uiting kom in sekere persoonlikheidsfunksies - Roos, W. L.(Willem Lodewyk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1954.