Primitiwiteit en moderniteit : 'n fundering van 'n fenomenologiese struktuuranalise van die primitiewe en moderne mentaliteite as antropologiese strukture langs die weg van 'n persoonlike herhaling van die antropologiese vraag - Rossouw, Hennie,1933- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1955.