Sintakties-historiese aspekte van die Afrikaanse verbale konstruksie waar 'n verbum finitum in verbinding met meer as een nominale verbum voorkom - Vosloo, Jan,1934- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.