Vooroordele en stereotipes in die rassehoudings van Kleurlinge : 'n sosiaal-sielkundige analise van die vooroordeel teenoor en stereotipes t.o.v. Blankes by Kleurlinge in die hoere sosiale strata - Le Roux, C. du P.(Charl du Plessis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1959.