Die begrondingsprobleem met spesiale verwysing na die aspekte van vraagstelling, waarheid, kennis en sekerheid - Esterhuyse, W. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.