Die historiese ontwikkeling van die orrel tot die middel van die 18e eeu - Malan, J. D.(Jacob Daniël),1942- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.