n Oorsig van die Elizabethaanse en Jakobynse madrigaal, met 'n studie van verteenwoordigende werke deur William Byrd, Thomas Morley, John Wilbye, Thomas Weelkes, Orlando Gibbons - Laubscher, Johanna Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.