Studies oor Cercosporella herpotrichoides Fron veral met betrekking tot saprofitiese oorlewing en tegnieke vir weerstandstoetse - De Kock, J. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.