Die administratiewe struktuur van die Bakwena-stam van die Betsjoeanalandse Protektoraat - Van Niekerk, B. J.(Barend Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.