Die inflasiebegrip, met verwysing na ekonomiese toestande in Suid-Afrika 1946-60 - Truu, M. L.(Mihkel Lemmir) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.