Die invloed van klimaat op Jersey- en Frieskoeie in die Westelike Provinsie - Fourie, Pieter Dawid (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.