Die invloed van oefeninge met gewigte op die algemene motoriese bekwaamheid van hoerskoolseuns en die uitwerking daarvan op sekere atletiekitems - Desipres, Marius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.