Die Vaalhartsbesproeiingskema : 'n ekonomiese en sosiaal-geografiese studie - Kotze, J. C. (Jacobus Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.