Ekologiese studies van litjieskaktus (Opuntia aurantiaca, Lindley) - Serfontein, Jozua,1928- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.