Hubris : 'n ondersoek na sy inherente dryfkrag en sy verhouding tot die transendente - Van der Colf, Adriaan Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.